Logo Subtitel
Titel
Consulten

                                                    HIGHER BRAIN LIVING

 

  Erazerbehandelingen

De erazer is een hoogfrequentieapparaat die door middel van ultrasone geluidsgolven jouw energiepatroon weer in balans kan brengen. Op deze wijze kunnen ook schimmels, parasieten en virussen worden gedood. De erazer wist, zoals de naam al aangeeft, traumatische gebeurtenissen of negatief geladen ervaringen uit je energieveld. Oude gedragspatronen of gewoonten kunnen daardoor worden doorbroken.
Je kunt deze behandeling ook boeken als moment van ontspanning, als vorm van extra aandacht voor jezelf. Je voelt je na een erazerbehandeling ontspannen en relaxed.
  Duur sessie: 1 1/2 uur.  

    

Voedings- en vitamineadvies

    Met dit advies geef je je lichaam en je energiehuishouding een geweldige oppepper. Door gebruik te maken van een eenvoudige natuurgeneeskundige polstest bepaal ik welk voedingspatroon op dit moment het beste bij jou past, aan de hand van voedingslijsten en testampullen. De behandeling wordt ondersteund met vitamines en mineralenpreparaten, homeopathische- en drainagemiddelen. Je ontdekt welke voeding voor jou positief, negatief of neutraal is. Ook leg ik emotionele en psychische verbanden en kijk ik naar je leefgewoonten. Neem datgene wat je al gebruikt aan medicijnen of natuurgeneeskundige middelen naar het consult mee voor een compleet gezondheidsadvies.

Duur: 1 - 1 ½ uur

 

Natuurgeneeskundige Check-up

De natuurgeneeskundige check-up is een totaalbehandeling die zich richt op de heelheid tussen lichaam, ziel en geest. Ze behandelt geen symptomen zoals de klassieke geneeskunde maar richt zich op de zelfgenezende vermogens die in ieder mens aanwezig zijn. Via deze check-up wordt duidelijk waar deze energie geblokkeerd is, en wat er nodig is om de gezonde energie weer vrij te laten stromen. De klacht of de oorzaak van een energieblokkade of energielek kan zich bevinden op zowel lichamelijk , geestelijk als emotioneel niveau. Ook verstorende omgevingsinvloeden kunnen een rol spelen. Ter correctie krijg je methodes aangereikt voor zelfbehandeling zoals acupressuur, affirmaties en ondersteunende preparaten zoals bachremedies, homeopathie en voedingssupplementen. Na de check-up kunnen eventuele vervolgbehandelingen worden gemaakt als de klacht van een langdurige aard is of een dieperliggende oorzaak heeft. Dit zijn gemiddeld 5 tot 10 sessies. Behandelmethodes zijn touch-for-health, healing, reflexmassage, kleurentherapie of een erazerbehandeling. De erazer is een hoogfrequentieapparaat die je energieveld onmiddelijk afstemt op zijn oorspronkelijke trillingsniveau. Zeer geschikt voor hooggevoelige personen.

Duur check-up 90 tot 120 min.. Kosten 125,=euro. Vervolgbehandelingen 80,=euro per uur. Genoemde sessies zijn ook afzonderlijk te boeken.


Traumaverwerking

Levenservaringen die te maken hebben met diepe trauma's of pijnlijke ervaringen uit je kindertijd, slaan zich op in je onderbewuste en in het geheugen van je spieren. Door gebruik te maken van dit geheugen via spiertesten, touch-for-health, is het mogelijk om dit trauma op een zachte manier aan het licht te brengen en te verwerken. Ik maak daarbij gebruik van lichaamshouding, acupressuur, magneettherapie en NLP-technieken.
Door het intuïtief kiezen van traumakaarten kan in beeld gebracht worden om welk trauma het gaat. Je kunt dan helen door middel van inzicht of via je dromen. Een fijne methode als je weer meer ruimte wilt voelen jezelf, waardoor je vrij bent om te kiezen voor liefde en innerlijke vrede.
Duur: 1 ½  - 2 uur.

 

  Horoscopen

horoscoop.jpg

Een professionele horoscoopduiding op afspraak zowel individueel als relationeel. Dit kan een geboortehoroscoop of relatiehoroscoop betreffen maar ook een astrologisch adviesconsult. Je kunt eventueel een memo-recorder meenemen voor opname van deze sessie. Een horoscoop is een wiel van 360 graden verdeeld over 12 segmenten. Ieder segment is een afspiegeling van een deelaspect van je persoonlijkheid. Je levensloop wordt op deze manier geduid. Om te ontdekken wat de ideale voorwaarden zijn om te veranderen en wat de optimale energie is voor werk, wonen en partner wordt een progressie (toekomst) horoscoop gemaakt.

50 euro per horoscoop

 

Coaching en Counseling

Een praktijkgerichte supervisie voor therapeuten en zelfstandige ondernemers. Als uitgangspunt maken we een sterkte- en zwakteanalyse en formeuleren we samen een probleemstelling. Naar aanleiding hiervan wordt vooraf het aantal sessies bepaald met een persoonlijk leerdoel, werkgerelateerd als eindresultaat. We leggen links naar andere levensgebieden en bepalen je competenties. Je krijgt mogelijkheden aangereikt om je ``ware zelf`` vorm te geven. Kosten 125,= per uur. 

 

Tarieven

Het basistarief voor de consulten is 80,= per uur, tenzij anders aangegeven. Voor meerdere behandelingen is een reductiekaart te verkrijgen van 10 behandelingen; 675,- euro.  De kosten voor een reductiekaart en initiaties kun je storten op postbankrekening: SNS Bank 963090798 tnv W. Hansma, Groningen. Losse consulten en deelname aan avonden graag via contante betaling.

 

 INFORMATIE Wia Hansma 06-47353600