Logo Subtitel
Titel
Spirituele vakantie

 

910726schiermonnikoog6tk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WORKSHOPS OP SCHIERMONNIKOOG

 

 

Ook dit jaar organiseren wij weer intensieve retreats en workshops op het eiland schiermonnikoog.

In de rijke natuur, aan zee, kun jij je opladen en door middel van de (lichaams)oefeningen kun je je ontladen.

Een weldaad voor lichaam en geest. Confronterend en transformerend.

Genieten van RUIMTE en RUST. De stem van de stilte in jezelf horen.

Na een wandeling langs het strand heerlijk opwarmen bij de open haard om verhalen te delen. Moment voor jezelf. Even alles loslaten. Een reiniging voor lichaam, ziel en geest.

Kies een workshop die bij jou past!

 

 LEVEN IN VREUGDE!

Jouw hart in dehoogste trilling. Leef de hartstocht van je ziel. Kies liefde.

 

HIGHERBRAINLIVING

D.m.v.ademwerk wek je jouw kundalinienergie in je ruggengraattot leven, waardoor je in al je cellen een diepe ontspanning voelt. Een energiebad die energetiserend werkt op je hogere brein. Je transformeert hierdoormoeiteloos naar een (Goddelijke) staat van overvloed en gezondheid. E500,-

 

MINDFULLNESS IN DE NATUUR 

Een dagdeel of een dagworkshop om de vrede van het eiland in je hart met al je zintuigen te ervaren. Bewust wandelen in de natuur met hartsmeditaties in samenzijn. Een workshop die je in staat stelt om identificaties los te laten en volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. 

 

'DE CREATOR' Jouw dromen vormgeven. BEWUSTZIJNSTRAINING 1

Als je de moed hebt om je verlangens te volgen vindt je creatieve oplossingen voor je problemen. Wij nodigen je uit om weerstanden, blokkades en overtuigingen achter je te laten met behulp van de stem van je onderbewuste (buikgevoel) en de stem van je intuitie (rechterhersenhelft). Door het synchroniseren van je bewuste en non-verbale communicatie kom je in balans en leef je de flow van moeiteloosheid. Vergroot je levensvreugde en vitaliteit. 

 

'De ALCHEMIST' pad van je innerlijk kindvolgen.BEWUSTZIJNSTRAINING 2

Ieder kind in jouw leven komt je een geschenk van lichtheid brengen. Luister naar wat je kind je te vertellen heeft door zijn gedrag te interpreteren als een spiegel van je eigen innerlijke kind. Hoe voelt jouw innerlijke kind zich op dit moment? Wat zegt dit over de relatie met jouw ouders en familie? Aan de hand van familieopstellingen worden persoonlijke rollen helder en jouw keuzes betreffende werk en relaties inzichtelijk. Neem een kinderfoto van jezelf mee.  

 

'De VERBINDING' De ziel van je relatie versterken. BEWUSTZIJNSTRAINING 3

Een intieme vriendschap of relatie begint met geraaktheid. De kracht van langdurige vriendschappen en levenslange relaties is een wederzijdse bereidheid om deze geraaktheid steeds weer centraal te stellen en deze met onze liefde te beschermen. Gezonde relaties brengen ons inspiratie en tillen ons leven naar een hoger plan. Soms moet je om voor een helende relatie te kiezen beperkende banden verbreken die je hart sluiten. Daar waar jij niet openstaat voor de ander ontmoet je je eigen kwetsuur. Wat wil jij loslaten om lief te hebben?

  

MANDALA's en LABYRINTEN Jouw wensbeeld in kleur, woord en beweging.  

Laat je inspireren door de betekenis van getallen, kleuren en symbolen.  Vanuit jouw wensbeeld teken je een mandala/een gedicht of labyrinten in het zand. De interpretatie ervan laat je onbewuste drijfveren zien waardoor je de tools vindt om je dromen vorm te geven in jouw leven.

 

DE GEEST VAN DE PLEK

Ervaar de helende kracht van energieplekken op Schier.

Schiermonnikoog is rijk aan krachtplaatsen. Ervaar de vier elementen aarde, vuur, lucht en water. Door het ervaren van de geest/spirit van een krachtplek kun je jezelf helen en opladen. Rituelen, krachtdieren in een Indiaans medicijnwiel maken genezende energie in je vrij. Je kunt op aanvraag een extra initiatie ontvangen die je energielichaam vitaliseert.

   

DETOXEN

Ontgiften van lichaam, ziel en geest. Persoonlijk programma. 

Aan de hand van een persoonlijke Natuurgeneeskundige Check-up ontdek je hoe gezond je op dit moment bent naar lichaam ziel en geest. Alle niveau's worden getest. Je ontvangt een behandeling met accupressuur en een aurahealing met een detox- en vitamineprogramma voor thuis. Op het eiland leggen we de basis voor deze reiniging waarbij we ons hart bevrijden van oude emoties aan zee. Schreeuwen tegen de wind in of met aandacht lopen om te integreren. Neem een voorwerp mee, symbolisch voor datgene wat je los wilt laten en kunt achterlaten op het eiland. Door middel van een kleine queste ontdek je het symbool wat de natuur jou schenkt om toe te laten. We herprogrammeren met NLP je overtuigingen. Na afloop voel je je herboren! 

 

BEWUSTZIJNSSPEL LILITH

Dit bewustzijnsspel geeft je inzicht in jezelf en in je proces op een speelse, doeltreffende manier. Je loopt met een pion jouw denkbeeldige levenspad op weg naar je hogere doel. We organiseren regelmatig spelavonden of middagen. Ook kun je een individuele spelcoaching boeken naar aanleiding van een concrete vraag. Belangstelling? Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

TIBETAANS OOGLEZEN

Je ogen zijn de spiegels van je ziel. Door een oogreading ontdek je wat je karmische lessen zijn, de punten in je gezondheid om aan te werken en jouw unieke zielsessentie. Een consult Tibetaans ooglezen vertelt je alles over jezelf. Informeer naar de mogelijkheden  

 

FAMILIEOPSTELLINGEN

De patronen in jouw familie beinvloeden jou en hebben gevolgen voor de keuzes die je maakt in je leven. Jij krijgt daarin een kracht maar ook een kwetsbaarheid mee. Doorbreek de cirkel en blijf niet vastzitten in een zich herhalend patroon waardoor jij geen resultaat ontvangt. Je heelt niet alleen jezelf maar ook de generaties voor jou en boven jou. Ontdek de rode draad in jouw familie en boek bij ons een familieopstelling met een groep of individueel. 

   

Je kunt bij ons ook individuele consulten of workshops boeken.  

Wil je een ééndaagse retreat voor jezelf of een persoonlijke relatiecoaching met je partner? Kom dan een dag naar Schiermonnikoog E. 100.-, individueel of E. 150.- voor jullie samen.  

Facilitators Quintus Kamperman & Wia Hansma. www.obtimyst.nl. 

Wij verwelkomen jou graag voor een aangenaam verblijf! 

 

 Routebeschrijving

 

Per auto Autoweg N361. Vanaf Leeuwarden route Dokkem volgen. Vanaf Groningen richting Winsum..

Per trein Vanaf Groningen en Leeuwarden gaan er bussen naar Lauwersoog die aansluiten op de veerdienst.

Per bus Vanaf Leeuwarden lijn 50. Vanaf Groningen lijn 163 naar Lauwersoog.

INFORMATIE Wia Hansma 06 16018333

 

vogels20en20wad.jpg

06.30; 09.30 ; 11.30 ; 13.30 of 17.30 uur vanuit Lauwersoog. Lauwersoog.